Nu är det grillsäsong i Sverige, men vi äter också grillat.
Icke dagsfärska majskolvar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAff4hyphenhyphenYz6kKJSidPfqrzdF9WpjqGgz508Wz2xmMU24KK7RyDSi0CD8k6dNbYasWOkuRV1Hs3ClqvCWM14T2g44IY1KRIaJhpyRqVUetNwYr12cdLF8KLJJo4Q1WOqimItcqVWnPza1yU/s320/Majs.jpg)
Och kycklinglår, som var jättestarka fast gubben sprang hem och spolade av dem.
Dessutom var de inte genomstekta så vi fick gå tillbaka med dem för en ny runda i grillen.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0YigO4MJKSQ02J8VGLZbC8wP2igAJTDz5B9Rpgdqlph5u2Fj1rXJFUDsrVLMUpgqBSYV0K-IECjZlhFCjAt_7JjuCzIaojeoYrBZnpVxVvyPt7sO8xrsn_Xx3-kBidnEA9WRu2ZxpKEs/s320/Kyckling.jpg)
Kycklingarna serverades i en sån här påse.
Hur kommer man ens på tanken?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar