25 december 2010

Julklappar

Det är himla kul att köpa julklappar här i Indien eftersom det är så billigt. För en hundralapp får man en hel del fina grejer.
Men det är tur vi har en tjej för det finns mest tjejgrejer på bazaren. Och som tur är gillar hon de hinduiska gudarna, så det finns massor av småprylar att välja på.

Leya fick några småböcker och en Pettson och Findus-bok av farmor.Apguden Hanuman är hennes nya bebis och självklart fick han sova hos oss i sängen.Julklappskaos! Precis som hemma i Sverige.
Skillanden var bara att mitt i alltihop kom en kille och lämnade Snapple-juice och chips-prover och han måste ha trott vi var galna för det var grejer och inslagspapper överallt. En mycket fin julafton, som avslutades med sagoläsning i sängen och efter två sidor sov Leya som en stock.

2 kommentarer:

 1. hej, jag undrar vart ert café ligger? och förresten, har ni tips på bra boende, gärna i södra delhi, där det är tryggt att bo som ensam tjej? =)

  SvaraRadera
 2. Hej Wilda!
  Vårt café kommer ligga i Pahar Ganj vid Main Bazar och vi jobbar med ett bra hotell jag kan rekommendera. Dessutom bor vi här och kan se efter dig om du vill.
  Man behöver inte vara rädd här. Då är jag mer rädd för att gå ensam hemma i Sverige.
  Men, vi går gärna inte ut efter ca kl 10 på kvällarna för då vaknar gatuhundarna och de kan vara ganska farliga.
  Men indierna är hur trevliga som helst.
  Hör av dig!
  Kram FIA

  SvaraRadera