23 april 2010

Tävla med Ping Pong barnkläder

I ett samarbete med Ping Pong barnkläder tävlar vi nu ut en av deras supersöta produkter:
Baby Lounge jackan i vitt eller svart till ett värde av 299 kr. De bjuder även på frakten.
Kolla in Ping Pong barnkläders hemsida.

För att tävla ber vi dig lämna en kommentar till detta inlägg. Beskriv ett ögonblick när du kände en sån där obeskrivlig lyckokänsla att det nästan gjorde ont i magen. Kom ihåg att skriva namn och mailadress i kommentaren så vi lätt kan kontakta vinnaren.

Tävlingen pågår till och med den 14 maj. Vi kommer meddela vem den lyckliga vinnaren är här på bloggen.

36 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar. Bortsett från när sonen föddes så var nog min lyckligaste dag när vi efter två veckor på Neo fick komma hem (med hemsjukvård). Då var vi liksom föräldrar på riktigt.

  Har tipsat om tävlingen här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/april/baby-lounge-jacka.html

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är med och tävlar ^^,

  Lycoruset eller vad man ska kalla det för var när min son kom till världen, vi hade väntat en extra vecka på honom men han dök inte upp för ens då..hihi..det var min lyckligaste ögonblick det var när jag fick han på mitt bröst och veta att han är bara miiin, jag var/är världens lyckigaste mamma!

  Mail:
  Hannele_R@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Ett lycko skutt var det när mitt barnbarn kom till världen för jag trode inte att jag skulle få bli mormor,

  SvaraRadera
 4. Anneli Söderman2010-04-24 13:46

  Jag är med och tävlar.

  Min lyckligaste dag var när vi fick ta hem våran underbara lilla mirakeldotter från Halmstads lasarett efter att ha legat på Neo där i 6 månader eftersom hon föddes redan i vecka 25 med sina 594 gram.

  Anneli söderman

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Mitt lyckligaste ögonblick är när jag ammade min dotter första gången och hon tittade upp på mig med sina stora blåa ögon. Då kände jag att jag älskade henne så mycket att det gjorde ont och jag skulle göra allt i världen för henne.

  coolmalpa@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Sommaren 1983 då min förlossning satte igång. Värkarbetet hade varat i lite drygt 20 timmar då krystvärkarna äntligen kom. Det var strax före midnatt och jag hoppades det skulle bli den 26:e juli, men värkarbetet bara fortsatte och fortsatte. Röntgen, jag fick dropp som skulle förstärka de redan bra värkarna, man hade hål på hinnan så fostervattnet gick och skulle ge extra knorr... men ingenting hände.
  Inte förrän framåt 04,40-tiden, med hjälp av
  sugklocka kom bebisen. Den såg ut som en conehead. Det viktigaste av allt var förstås att barnet var frisk och mådde bra, men när de berättade att det var en liten TÖS och lade upp henne på min mage var lyckan total (=min högsta dröm).
  I sommar blir denna lilla tös mamma för första gången, hoppas hon får en lättare förlossning än jag hade med henne!
  018-258159@telia.com

  SvaraRadera
 7. Största lyckoruset är alltid på förlossningen när jag fått upp ett nyfött barn på bröstet.

  vinner jag så vill jag ha jackan i strl 80, svart.

  länkar här: http://beckahbitch.blogg.se/2010/january/sista-chansen.html

  SvaraRadera
 8. karina westerlund sandström2010-04-24 21:48

  Största lyckan var när vi fick hämta våra barn från Sankt Petersburg.Korten vi hade fått de var sönder pussade. karina_07_18@msn.com

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med och tävlar!
  Min sambo är duktig på att ge mig många sådana ögonblick, t.ex. hade han lagt in i smyg en text på min telefon så när jag startade den stod det "världens vackraste".

  Ha en fortsatt härlig helg.

  SvaraRadera
 10. Är med och tävlar.
  Lycka är när barnbarnet Vincent nu 2 år
  kramades och sa mommo första gången.
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 11. Jag var ute och gick i veckan och hade solen skinandes i ansiktet, träd och vatten runtomkring mig, min dotter sovandes i barnvagnen. Jag kände ett sånt lyckorus och en sådan tacksamhet till vad jag har...ett friskt glatt barn, en sambo som jag älskar och som älskar mig, tak över huvudet och mat så vi slipper vara hungriga. Sånt som är så självklart för mig...men inte för så många andra...

  looni78@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Mitt största lyckorus fick jag nog den 16 december 2009 då jag fick minstingen på bröstet. Efter 6 års försök och väntan, efter tre genomförda fertilitetsutredningar, efter flera vändor fram och tillbaka i tankarnas oändlighet - så var han här. Våran lille Rasmus! Vilken känsla! Det var urhäftigt, jag grät hur länge som helst - av ren lycka!

  LÄnkar här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/pingpongbarnklader-145-ilma.html

  SvaraRadera
 13. Hej. :)

  Det största lyckoruset hittills var när jag och min partner var på rutinultraljudet för ~två veckor sedan. Jag var så rädd att någonting var fel, vågade inte riktigt lita på att det kan kände var bebis. Vi hade ju inte lyckats bli gravida på över ett år!! Jag var så himla rädd. Och att sedan få se vår lille i magen rulla runt och göra kullerbyttor var helt obeskrivligt underbart!

  Till sensommaren/hösten kommer min lilla älskling kika ut, som säkert skulle uppskatta denna vita jacka i strl. 60. :-D

  jane.johansson@rombie.se

  SvaraRadera
 14. Självklart var mina söners födsel, ett sådant ögonblick, men något som nästan kan møtas med det var när min älsta pojke som 2-åring sa "I love my mummy soooooo much"! Det kändes helt fantastiskt!

  Jenn2you@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Det finns enbart ett ögonblick i mitt liv som inget annat kan mäta sig med... det var det ögonblick då jag för första gången fick hålla min äls´kling i mina armar, hon var då 4 dagar gammal och hadde gått igenom 2 svåra tarm operationer efter att ha blivit fædd 3 månader fær tidigt! Hon vøgde endat 1400 gram och var bara 39 centimeter lång, men den vackraste barn i världen! Hon hadde verkligen en skyddsängel som vakade över henne!
  Om jag vann vill jag ha jackan i svart stærsta storleken! duekjoeller@yahoo.dk

  SvaraRadera
 16. Stunder av kärlek & harmoni
  - mär jag känner mig fri.
  Sådant får mitt hjärta att klappa lite extra :-)

  SvaraRadera
 17. Jag är gärna med!
  Mitt lyckligaste minne någonsin är då jag fick se min dotter för första gången. Hon föddes med katastrofsnitt. Varken jag eller mannen var därför med vid förlossningen eftersom jag sövdes.

  När jag rullades ner till förlossningen och de lade till henne vid mitt bröst gjorde det så ont i mig av KÄRLEK. Hon fanns. Hon mådde bra. Hon överlevde.

  Har länkat här:
  http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/14-maj_26.html

  Skulle jag vinna, önskar jag mig den vita jackan i stl 80.

  KRAM Stina

  SvaraRadera
 18. Ett lyckorus jag minns var en härlig sommarkväll förra året då jag tillsammans med ett par av mina kompisar gjort en lång resa till Varberg. Ingen av de andra orkade ta en promenad mot havet så jag gick själv. Det var inte lätt att hitta dit men jag var fast beslutsam att lyckas. Tillslut kände jag doften av tång och saltvatten och när sedan den öde stranden öppnade sig bakom en sanddyn var det en underbar känsla! Dofterna, lugnet och den obeskrivliga känslan av frihet och oändlighet en enkel sommarkväll!/linda77ericsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Hej jag är gärna med och tävlar!

  Självklart är det starkaste ögonblicket när dottern föddes, inget slår ju det!
  Men häromdagen sade hon för första gången en "mening". I vanliga fall brukar hon säga "Tack tack" när hon ätit klar. Denna gång sade hon "Tack Tack kö maken" (för maten). Mitt mamma hjärta var sååå varmt. Jag blev så stolt! Det behövs så lite för att ge sådan otrolig glädje. Denna 16 månaders tös får mig att nästan spricka av glädje varenda dag.

  Kram Lindet
  fors_linda@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag och Älskling försökte bli med barn i några månader sommaren 2008, men lyckades inte. Varje gång jag fick min menstruation blev jag så ledsen att jag grät alla fyra dagar då jag hade mensen. Men 30:de oktober hände det. Samma dag skulle jag fått min mens, men iom att jag hoppades så mycket så orkade jag inte vänta att mensen ska utebli utan jag gjorde testet den morgon. Och där.. där såg jag ett tydligt plus. Den dagen var den lyckligaste i hela mitt liv.. och ja jag var så lycklig att det gjorde ont.. inte bara i magen utan även i hjärtat, av lyckan alltså. Men även i halsen av allt ksrikandet.. jag var ju så lycklig.

  Och nu är jag med och tävlar om den supersöta produkten till lilla miraklet :)

  SvaraRadera
 21. Att efter 3,5 års långa försök och ofrivilligt barnlös ÄNTLIGEN få ett plus på stickan!!! Det var en känsla som var helt obeskrivbar.

  Det toppar till och med när han föddes för då hade jag fortfarande så ont att det där riktiga lyckoruset inte infann sig!

  Håller tummarna för vinst!

  Erica

  erica@stocksjo.se

  SvaraRadera
 22. Jag är med!

  Minns när jag fick ett plus på stickan efter ung. 4 års försök och ringde min man och sade att han skulle bli pappa...det ögonblicket glömmer jag aldrig.

  care69(at)live.se

  SvaraRadera
 23. Här kommer länken:
  http://care69.blogspot.com/2010/05/14-maj-vinn-babyloungejacka-fran.html

  SvaraRadera
 24. jag har nyss fåt reda på att jag ska få en lillebror
  och efter att varit det ända barnet i många år kunde jag inte riktigt fatta att jag skulle få en lillebror

  jag är så himla glad att jag nästan gråter
  att jag snart kan säga att jag har en lillebror
  så om jag vinner ska han få den här söta jackan snart kommer han till världen

  kram och ha en fortsatt trevlig kväll(=


  min mail:mathildaros@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Vill absolut vara med och mitt lyckligaste ögonblick har jag faktiskt att turen att få uppleva hela tre gånger och det är självklart när min tre älsklingar föddes. Finns ingenting som slår ögonblicket när man får upp det lilla knytet på magen

  Skulle jag ha turen på min sida så skulle jag vilja ha jackan i svart och stl 80

  Länkar det gör jag här
  http://familjengranberg.blogg.se/2010/may/vinn-baby-lounge-jacka.html

  Kram Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Det händer titt som tätt nu sist gick jag igång på att min son ska gifta sig och mina två barnbarn ska vara brudnäbbar.

  evabritt@hertson.se

  SvaraRadera
 27. Hej om man bortser från när jag fick mina telingar så var det helt klart när jag tog körkortet, jag var så stolt & glad över mig själv =D
  http://jagtavlarhos.blogg.se/2010/may/14e-maj.html

  kram Linda
  linlar78@spray.se

  SvaraRadera
 28. Jag är med och tävlar
  Min flicka hade en Rosenskena på höfterna de första månaderna och när den togs bort och konstaterades att allt var bra kände jag mig lycklig.

  SvaraRadera
 29. En stor lycka infann sig och medförde värme i hela magen och bröstet när min bästa väninna fick sin son, efter ett flertal sena missfall. Glädjen och lättnaden över att de äntligen fått ha sitt barn kvar hos sig in i livet - den känslan går inte att beskriva!

  alma35@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Sofie Gunninge2010-05-08 02:39

  Här om dagen när jag låg i sängen med mina tre sovande barn. De låg där så fridfulla och snarkade ikapp, då slog det mig vilka underverk de är, och vad fina dom är. Så små, oskyldiga och underbara barn, som jag önskar allt gott i livet! Sedan pussade jag deras pannor och somnade gott efter mitt lyckorus...

  SvaraRadera
 31. Ojojoj...jag har många sådana lyckliga ögonblick. Vår son föddes sjuk och fick opereras två dagar gammal. Totalt åtta och en ½ månad på sjukhus blev det innan vi fick komma hem med vårat knyte. Då med cpap(andingsstöd) och personal från kommunen som stöd. Det första riktiga lyckoruset (förutom då han föddes förståss) måste vara då vi fick bekräftat att han kommer att klara sig utan cpap. Att han kommer att kunna andas själv, utan stöd.
  Idag när han är 2½ år gör han det och han utvecklas för varje dag som går. Nästa stora steg är att äntligen kunna få börja på dagis så småningom. Det ser vi fram emot. ^^

  creyla@live.se

  SvaraRadera
 32. Bortsett från då min älskade tös föddes så kan jag få en sådan lyckokänsla varje dag. Har efter 6 månader fortfarande den där otroliga känslan över att hon verkligen är min. Bara ett sånt fint leende hon ger varje dag kan ge mig den känslan! Kärlek oss två mellan och det är Underbart! Hon lär mig att uppskatta det lilla självklara i vardagen!

  malin.torlof@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Förutom händelser med min dotter så blev jag otroligt lycklig när jag insåg att min förlossningsskada skulle läka och jag inte skulle få alltför hemska bestående men. Efter att ha fått en total sfinkterrupur och mått så dåligt var detta ett underbart ögonblick. Jag skulle bli människa igen!

  johannavictoria_@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. När dottern hittades i sängen medvetslös med fradga runt munnen och blå i ansiktet grep skräcken tag i mig.
  Ögonblicken efter att jag skrikit "ring ambulansen, ring ambulansen" och färgen förbyttes till röd var som all världens olycka föll från mina axlar.

  Att se en person hålla på att kvävas är fasansfullt. Nån vecka tidigare hade grannpojken kvävts till döds av en ärta,som han väl hittat på golvet och stoppat i munnen.Han hade hostat en tid, men ingen förstod varför.Ärtan hade kommit ner i luftrören och fastnat och svällt upp.Varning!
  mobilas@passagen.se

  SvaraRadera
 35. Dagen då min älskade dotter föddes - 22h smärta var som bortblåst!!

  mvh Ella

  eleonor.hallbus@telia.com

  SvaraRadera
 36. Tack alla underbara bidrag i den här tävlingen!
  Lycka är verkligen en viktig del i våra liv och vi har valt att kora Mathilda, som ska få en lillebror, till vinnare.
  Grattis Mathilda!
  Jag önskar er alla en underbar sommar med mycket kärlek och många lyckliga stunder.

  SvaraRadera