28 januari 2010

Märkeskläder

Idag hyrde vi en bil och chaufför i sex timmar. Kostnad: 120 kr. Det kan man lätt vänja sig vid om man har de pengarna att röra sig med. Åkte till en marknad där man bland annat säljer udda märkeskläder. Jag var där i somras och handlade en del.
Köpte örhängen av en kvinna. Första gången jag handlade av en kvinna faktiskt.
Hon står i bilden med en orange sjal.
Supersöta tunikor. Inga märkeskläder, men söta ändå.
Det blev en hög märkeskäder också. Om någon är intresserad så hör av er. Vi kommer åka till den marknaden regelbundet.På hemvägen tänkte vi åka förbi India gate och House of parlament, men allt var stängt och poliser svärmade överallt. Kanske på grund av klimatmötet mamma surrade om.

Stannade vid ett jättestort tempel på hemvägen, Lakshami Narayan Temple. Otrolig byggnad med kallt marmor golv. Man lämnar alltid in skorna när man går in i hinduiska tempel. Men det kändes mer som ett turistmål än ett levande tempel. Leya ville knappt gå därifrån. Hon tyckte gudinnorna var så fina.

Vackra sareeklädda kvinnor utanför templet. Nu när det är varmt igen börjar de titta fram. Sen blev det middag uppe hos Nöff nöff Benny på taket, så Leya fick leka med personalen. Idag var till och med kocken inblandad i att kasta ett halsband hon fått.
Vi känner oss verkligen hemma där. Min mage är katastrof så en enkel spagetti är praktiskt taget det enda jag klarar av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar