18 juni 2013

Bröllopsgåtan

Nu vet jag varför brudens familj inte accepterade bröllopet vi var på för några helger sen.
Hon var ihop med en kille förut och familjerna bestämde att de skulle gifta sig, men det ville inte hon. Hon träffade Akash och hittade därmed sin drömprins och de bestämde sig för att gifta sig istället.
De gifte sig efter att ha känt varandra i bara fem månader och flickan bönade och bad sina föräldrar att åtminstone träffa honom, men det har de vägrat till dags dato.
Jag måste säga att jag beundrar denna tjej, som bara är 22 år, som följde sitt hjärta trots att hon hade hela släkten emot sig.
Det visade sig nämligen att brudens far är Mom Sweeties kusin och han hade uttryckligen förbjudit henne att gå på bröllopet medan Akash mamma gjorde vad hon kunde för att hon skulle komma.
Den delen av soppan visste vi inte om när vi var på bröllopsmiddagen.
Tilläggas bör att den familj som borde sagt nej är Akash familj eftersom han kommer från ett högre kast, men de var bara glada att han hittat någon att älska och att de älskar henne också gör det bara ännu bättre.
Men det stackars flickebarnet gråter om nätterna och saknar sin familj. Vi får se hur många år de pinar henne på detta viset. Det kan ta tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar